Anda boleh layari laman https://geniuskidsofficials.com/vrc untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Virtual Reading Class, saranan umur serta pakej-pakej yang ditawarkan Geniuskids.

Secara asasnya VRP ialah program intensif atau program singkat untuk pelajar mempelajari Asas Bunyi dan Gabung Bunyi. Maklumat lanjut serta pakej-pakej yang ditawarkan boleh akses ke https://geniuskidsofficials.com/vrp

 

 

*Sekiranya anda mempunyai persoalan lanjut anda boleh whatsapp Geniuskids Admin untuk maklumat lebih lanjut.

Virtual Reading Class (VRC) – Akses ke https://geniuskidsofficials.com/vrc dan klik Pendaftaran. Anda akan di bawa langsung ke laman pendaftaran. Ibu Bapa dan Penjaga disarankan untuk membaca dan memahami intipati VRC sepertimana yang dijelaskan di dalam laman VRC.

 

 

Virtual Reading Program (VRP) – Akses ke https://geniuskidsofficials.com/vrp dan klik Pendaftaran. Anda akan di bawa langsung ke laman pendaftaran. Ibu Bapa dan Penjaga disarankan untuk membaca dan memahami intipati VRP sepertimana yang dijelaskan di dalam laman VRP.

 

*Sekiranya anda mempunyai persoalan lanjut anda boleh whatsapp Geniuskids Admin untuk maklumat lebih lanjut.

Geniuskids juga telah menghasilkan beberapa produk (Alat Bantu Mengajar (ABM)) untuk membantu pelajar belajar sambil beraktiviti di rumah. Anda boleh akses ke https://geniuskidsofficials.com/abm/ untuk maklumat lanjut dan pembelian produk. 

 

Jika anda masih runsing dan tak tahu class atau program mana yang bersesuaian dan berbaloi untuk anak anda. Anda boleh meminta pendapat Geniuskids Admin dan kami sedia membantu anda. Kami bandingkan VRC dan VRP untuk pencerahan kepada Ibu Bapa. https://geniuskidsofficials.com/vrcvsvrp/