Virtual Reading Class (VRC)

Geniuskids menyediakan platfom online bagi membantu lebih ramai pelajar untuk mahir membaca dan menulis seawal 4 tahun. Kaedah ini telah digunapakai sejak 2020 semasa covid-19 melanda negara. Geniuskids antara yang terawal mengambil langkah pembelajaran dalam talian kerana memahami kegusaran ibu bapa dalam proses pembelajaran anak-anak terutamanya ketika covid-19 melanda negara. Geniuskids menawarkan kelas membaca dalam Bahasa Melayu (Bacalah Anakku) dan English (Read Easy).

Mengambil kira keberkesanan, kepuasan hati ibu bapa, testimoni yang positif serta liputan yang lebih meluas, Geniuskids tekad untuk meneruskan kaedah “Virtual Reading Class” sehingga sekarang bagi membantu pelajar diseluruh Malaysia. Malah kami juga telah menerima “request” dari luar negara. Pembelajaran Tanpa Sempadan.

One-to-One

Sesi One-to-one bersama cikgu secara "Video Call", "Phone Call" atau Zoom. Pemantauan dilakukan dari masa ke semasa serta peringkat demi peringkat sehingga mahir.

8-10 minit setiap Sesi

Sesi pembelajaran sekitar 8-10 minit untuk setiap individu. Percayalah ia sudah memadai dan pelajar akan lebih "relax" serta lebih fokus. Dapat membantu pembangunan minda dan psikologi anak-anak. Itu yang lebih utama.

Mobile App

Geniuskids menyediakan "Mobile Application" (Android) untuk memudahkan pelajar mencapai bahan pembelajaran seperti personal video, nota, latihan serta "Virtual Games". disamping melatih pemahaman, pelajar dapat belajar dan bermain dalam satu masa.

Rekod Pembelajaran

Geniuskids menyediakan akses Rekod Perkembangan Pelajar setiap bulan. Melalui Rekod Perkembangan, ibu bapa dapat melihat sejauh mana perkembangan anak-anak. 

Pakej VRC 2024

Galeri

Testimoni

Sweet Words From Parents

Hear What Our Clients Are Saying About Geniuskids.